[INGEVULD] VACATURE: Bemiddelingsmedewerker 24-32 uur

 

DEZE VACATURE IS INGEVULD! We hebben onze nieuwe bemiddelingsmedewerker gevonden.

 

Start: uiterlijk 01-02-2020

Werktijden: ma t/m vrij tussen 8:30 en 17:00

3 à 4 dagen in de week

 

 

Wie zoeken wij?

Communicatief / verbaal sterk, flexibel, welwillend en geduldig. We zoeken iemand die mensen kan motiveren en de kwaliteiten van mensen herkent en goed is in het helpen en versterken (empathisch). Je moet goed kunnen luisteren. Als bemiddelingsmedewerker moet je je diplomatiek op kunnen stellen en oplossingen kunnen bedenken. Voor het uitvoeren van de office werkzaamheden moet je zorgvuldig en zelfstandig kunnen werken. Kennis en ervaring met Google (Gmail, Drive & Agenda) is van belang. Wij zoeken een energiek, gedreven, optimistisch persoon die zich als een vis in het water voelt in een klein team van een snel groeiende organisatie.

 

Taakomschrijving

Jouw primaire taak is het in contact brengen van werkzoekenden (zzp’ers) met opdrachtgevers. De bemiddelingsmedewerker staat direct in contact met de zzp’ers; verwerkt de nieuwe inschrijvingen, plant de kennismakingen en is verantwoordelijk voor de uitvoering van de selectie en plannings- procedure.

 

De bemiddelingsmedewerker zorgt ervoor dat de zzp’ers begeleid worden naar verschillende opdrachtgevers, helpt hen wegwijs te worden in het planningssysteem, heeft een rol bij het introduceren van nieuwe zzp’ers bij opdrachtgevers.

 

De bemiddelingsmedewerker zorgt er ook voor op de hoogte te blijven van de kwaliteit van levering. Dit houdt in: evaluatie bij zzp’ers en opdrachtgevers, rapporteren de bevindingen, zorgen voor terugkoppeling naar zowel zorginstellingen als ook intern naar de directie.

 

Praktische taken die hierbij horen zijn:

Beantwoorden van telefoon en e-mail.

Handmatig uitzetten van diensten via WhatsApp

Plannen via planningssysteem

Controleren van geregistreerde uren via planningssysteem

Zelfstandig problemen oplossen op planningsniveau

 

Ook ben je verantwoordelijk voor secretariële en organisatorische zaken op het kantoor van ZOSz. Het is een schakel tussen de directie en de andere collega’s en zorgt ervoor dat zaken op rolletjes lopen. Denk hierbij aan het voorbereiden van een bijeenkomst of vergadering, er voor zorgen dat de kantoorartikelen op voorraad zijn, contacten onderhouden met leveranciers, het plannen van afspraken en bewaken van

de (office)agenda.

 

Interesse?

Stuur een e-mail met je CV naar administratie@zosz.nl, ovv “vacature”.

Voor meer info kun je bellen naar 078 – 7514310