[AFGELAST] EVENT "Terug naar een goede balans tussen vast en flex" 23-04-2020

In verband met de maatregelen omtrent COVID-19, hebben we dit event helaas moeten afzeggen. Maar omdat wij geloven dat dit onderwerp juist nú zo belangrijk is, willen we een alternatief bedenken. Houd onze kanalen in de gaten en blijf op de hoogte!

Team ZOSz

---

 

"Wij werken het liefst zo min mogelijk met zzp'ers..."

 

"Uitzendkrachten zijn een groot risico. Hoe weet je zeker dat ze bekwaam zijn?..."

 

"Het vaste personeel loopt weg, de werkdruk blijft stijgen..."

 

"Zzp'ers zijn eigenlijk een noodzakelijk kwaad, als we de diensten maar gevuld krijgen..."

 

"Zzp'ers zijn veel te duur, het loopt de spuigaten uit..."

 

Gezien recente ontwikkelingen in de politiek en in de praktijk bij zorginstellingen, trekken wij bij ZOSz aan de bel. We organiseren op 23 april a.s. een pop-up event met het thema: "Terug naar een goede balans tussen vast en flex"

 

ZOSz bemiddelt weliswaar zzp'ers, maar wij voelen aan alle kanten dat de huidige situatie niet langer wenselijk is voor zorginstellingen en opdrachtgevers. ZOSz wil hierin op alle fronten ondersteunen. Als we samen blijven werken en met elkaar meedenken, geloven wij dat we deze balans kunnen herstellen. Daarom willen we zorginstellingen en opdrachtgevers uitnodigen om dit event bij te wonen.

Met verschillende sprekers zullen we in een middag tijd proberen zoveel mogelijk te informeren en inspireren, en hopen we uiteindelijk ook tot praktische oplossingen te komen op de korte termijn.

 

 

Praktische informatie:

Datum: donderdag 23-04-2020

Tijd: 12:00 - 18:00 uur

Locatie: Apollo Hotel Papendrecht

Prijs: €22,17 excl. BTW

 

***Uiteraard houden wij de ontwikkelingen m.b.t. het corona-virus nauwlettend in de gaten. Wij gaan er vanuit dat het op 23-04-2020 veilig en verantwoord is om een klein event (maximaal 40 personen) te organiseren. Mocht het nodig zijn, zullen we aanvullende maatregelen treffen. In het uiterste geval kan het event verplaatst worden.***

 

Programma:

Met o.a. Erwin Zondervan (jurist en expert webmodule) / Willem Grool (Oud-CEO uitzendbureau Highcare) / Gijs Steijsiger (expert zorgcontracten juridisch/belasting) / Lex Tabak (expert zzp'ers in de huidige zorgeconomie).

 

De volgende onderwerpen komen aan bod:

- Hoe is de verhouding tussen vast en flex zo scheef gegroeid?

- Risico's minimaliseren in het werken met zzp'ers (verkapt dienstverband).

- Vergewisplicht voor zorginstellingen m.b.t. flexwerkers.

- Hoe vind je de balans tussen vast en flex weer terug?

 

Het volledige programma zal z.s.m. bekend worden gemaakt. 

 

Tickets: