"Nieuwe kijk op de zorg"


6 oktober 2018, 10:00 - 18:00 uur

in De Machinist in Rotterdam.

Een inspirerend event met sprekers, inclusief lunch.

ALLE SPREKERS ZIJN BEKEND!

SPREKERS

Voor dit evenement hebben we een diverse groep inspirerende sprekers verzameld! We zijn dan ook erg trots om onze line-up voor de dag te kunnen publiceren:


Jan ‘t Hoen (eigenaar kleinschalig verpleeghuis):

Onderwerp: vpt-zorg. Wat is de beste verpleeghuiszorg thuis? Complexe zorg voor mensen die willen leven. Maak van elke gelegenheid gebruik om er een activiteit van te maken!


Xander Koolman (gezondheidseconoom):

Onderwerp: De toekomst van de zzp’er. Realiseer je je welke vrijheden je hebt als zzp’er? Hoe behoud en combineer je deze wanneer je je steeds meer bewust wordt van de zorgkosten? 


Gijs Steijsiger (belastingspecialist):

Onderwerp: Kijkt naar de positie van de zelfstandig ondernemer. Over onderscheid in klanten en het belang van samenwerken. Met collega's, maar ook met gecontracteerde partijen en zorgverzekeraars.


Lex Tabak (zzp-expert):

Onderwerp: Het fenomeen zzp-er in de zorg. Hij bestudeert de 50% stijging van het aantal zzp'ers in 5 jaar. Welke opdrachten pakken zij op? Waar moeten zij aan voldoen? Wat zijn de meest relevante ontwikkelingen?


Bas van Pelt (spreker en trainer):

Onderwerp: Hoe lever je écht zorg op maat? Er bestaat geen standaard wijkzorg. Elke cliënt, elke casus en elke zorgverlener is uniek. Dus waarom zou je dan standaard zorg bieden? Durf je visie neer te zetten. Pas dan ben je echt waardevol en kun je ook je waarde vragen.

 

TICKETS & PRIJZEN

DAGTICKET: €65,-


DAGTICKET ZORG MET ELKAAR LEDEN: €42,-

Als lid van Zorg Met Elkaar mag je één introducee meenemen à €42,- 


"De Machinist"
Willem Buytewechstraat 45
3024 BK  ROTTERDAM

10:00 - 18:00
Inclusief lunch en borrel


PARKEREN EN OPENBAAR VERVOER

Auto

De Machinist is dichtbij de Maastunnel en de ringweg A20. Er is parkeergelegenheid aan de voor- en achterzijde. Op maandag t/m zaterdag is het betaald parkeren van 09.00 uur tot 18.00 uur (zondag gratis).  Zowel voor als achter geldt het gemeentelijke parkeertarief.

In Rotterdam is er een nieuw parkeersysteem ingevoerd, namelijk het 'Kentekenparkeren' systeem. Bij de nieuwe parkeerautomaten voert u het kenteken van de auto in, bepaalt u de parkeertijd en betaalt u met pin of creditcard. Een voordeel is dat u niet meer hoeft terug te lopen naar de auto om het parkeerkaartje achter de voorruit te leggen.
Speciale borden wijzen de weg naar de dichtstbijzijnde parkeerautomaat. Naast de parkeerautomaat kunt u ook betalen voor parkeren met behulp van uw mobiele telefoon, het zogenaamde 06-parkeren.

Openbaar vervoer

Metrohalte CoolhavenTram 8 (vanaf Rotterdam CS richting Spangen), halte Pieter de Hoochweg

Voor de dienstregeling kijk op www.ret.nl


TOEGANKELIJKHEID

De Machinist is goed toegankelijk voor mindervaliden. Naast de entree is een lift, hiermee is elke verdieping te bereiken. Er is een invalidenparkeerplaats voor de deur, de zalen en het restaurant zijn rolstoel toegankelijk en er zijn invalidentoiletten.