Wie zijn wij?

ZOSz is een initiatief van Corina Blankenstijn en Marianne Veth. Zij willen de kracht van ZZP'ers inzetten om het tekort aan goed personeel in de thuiszorg op te vangen.  Dit initiatief is voortgekomen uit verschillende problemen die zij in de praktijk tegenkomen binnen de thuiszorg. Door de kracht van het netwerken hopen zij verschillende partijen samen te brengen, waardoor goede zorg in de regio gewaarborgd kan blijven.  


Corina is zorgspecialist en ondernemer. Als eigenaar van CorZor en Integraalzorg, biedt zij als ZZP'er terminale zorg bij cliënten thuis. Daarnaast gebruikt zij haar uitgebreide praktische én theoretische kennis, om haar ervaringen uit de praktijk op papier te zetten. Je kunt haar kritische artikelen, columns, ervaringsverhalen en anekdotes vinden op Linked-In. 


Marianne is al ruim 20 jaar ondernemer, en heeft in 2015 met Zorg Met Elkaar een netwerk gecreëerd voor zelfstandige zorgverleners die niet-gecontracteerd werken. Zónder verpleegkundige achtergrond, maar mét een natuurlijke aanleg voor het verbinden en ondersteunen van ZZP'ers in de thuiszorg. 

Ga je met ons de uitdaging aan?

Marianne Veth

Corina Blankenstijn