Welkom bij ZOSz!

ZOSz is een bemiddelings- en servicebureau, dat zorginstellingen met zzp’ers verbindt. Ons doel is het ondersteunen van zorginstellingen door het (vaak structurele) personeelstekort op te vangen. Om dit te bereiken, werken wij samen met professionele zzp’ers waarbij de kwaliteit van zorg voorop staat. 

Hier lees je alles over onze werkwijze en samenwerking met zorginstellingen.

 

Zuivere bemiddeling


Één van onze grootste uitgangspunten is de zuivere bemiddeling. ZOSz is ontstaan vanuit zzp’ers in de (thuis)zorg, en hun ervaringen in het werken met bemiddelingsbureaus en zorginstellingen. ZOSz is zich gaan specialiseren in de wetgeving rondom zuivere bemiddeling, en we werken nauw samen met een jurist om onze methode te realiseren. Met de huidige wetgeving is dit belangrijker dan ooit, voor alle partijen. 

We maken gebruik van een “driehoek-constructie” tussen zzp’er, zorginstelling en ZOSz. Hierbij hebben we ervoor gezorgd dat de overeenkomsten tussen alle partijen op elkaar aansluiten. De wet DBA (uitsluiting van verkapt dienstverband) en Wkkgz staan hierbij centraal. 

Kwaliteitscontrole zzp’ers


Wanneer je als zorginstelling uitzendkrachten van buitenaf inhuurt, kun je helaas niet altijd de kwaliteit van zorg waarborgen op het niveau dat je graag zou willen. ZOSz denkt hierin op verschillende manieren mee met de zorginstelling, waardoor we samen de kwaliteit van de geleverde zorg zo hoog mogelijk houden. Op deze manier ontstaat een goede, betrouwbare aanvulling op het bestaande personeel. 

Alle "ZOSz'ers" worden vooraf persoonlijk uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek en controle van diploma’s en andere verplichte documenten.  Daarnaast vragen wij altijd naar praktijkervaring en recente bijscholingen, en kijken we waar de zzp’er het beste tot haar recht komt. 

Feedback en verbetering


Wanneer de zzp’er start met de eerste dienst(en) bij een zorginstelling, vind er altijd een follow-up en feedbackmogelijkheid plaats. Voor zowel de zorginstelling als de zzp’er is dit een mogelijkheid om eventuele onvrede of problemen in de samenwerking aan te geven. ZOSz behoudt nauw contact met alle partijen, om de samenwerking zo goed mogelijk te laten verlopen. Mocht er toch geen klik zijn, kan de zorginstelling altijd aangeven dat zij een zzp’er niet meer willen inzetten voor diensten.

Interesse in een samenwerking met ZOSz?


Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Laat een berichtje achter, of bereik ons via mail (info@zosz.nl) of telefonisch (078-7514310).