Werken als zzp'er via ZOSz

Welkom bij ZOSz! Via ZOSz kun je als zzp'er bij verschillende zorginstellingen diensten invullen. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om bij ZOSz te gaan starten. Heb je toch nog een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

 

LET OP! N.a.v. de verscherpte maatregelen omtrent het COVID-19 coronavirus, hanteert ZOSz aangepaste procedures m.b.t. de kennismaking en selectie nieuwe zzp'ers. Wil je als zzp'er via ZOSz aan de slag? Klik hieronder voor meer informatie.


Inschrijfprocedure

Inschrijving

De eerste stap is het invullen van het inschrijfformulier. Zo hebben we direct alle benodigde gegevens compleet, en kunnen we snel de benodigde papieren en contracten opstellen.

 

Kennismaking

We nodigen je daarna uit voor een persoonlijke kennismaking, waarin we de werkwijze van ZOSz uitgebreid uitleggen en alle vragen kunnen beantwoorden.

 

 

Diploma- en kwalificatiecheck

Ben je overtuigd, en wil je diensten gaan invullen? Dan volgt aansluitend de diploma- en kwalificatiecheck. Dit is een lijst van documenten die we willen inzien, om de bevoegdheid, bekwaamheid en zelfstandigheid van de zzp'er te controleren.


Kennismaking VIA BEELDBELLEN

De kennismaking vindt plaats via beeldbellen, via Zoom (of Skype).

 

Het gesprek zal ongeveer 60 minuten in beslag nemen.

 

We sturen je vooraf aan het gesprek een mail met een aantal documenten ter voorbereiding. 

Email: info@zosz.nl