Werken als zzp'er via ZOSz

Welkom bij ZOSz! Via ZOSz kun je als zzp'er bij verschillende zorginstellingen diensten invullen. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om bij ZOSz te gaan starten. Heb je toch nog een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

 

LET OP! N.a.v. de verscherpte maatregelen omtrent het COVID-19 coronavirus, hanteert ZOSz aangepaste procedures m.b.t. de kennismaking en selectie nieuwe zzp'ers. Wil je als zzp'er via ZOSz aan de slag? Klik hieronder voor meer informatie.


Inschrijfprocedure

Inschrijving

De eerste stap is het invullen van het inschrijfformulier. Zo hebben we direct alle benodigde gegevens compleet, en kunnen we snel de benodigde papieren en contracten opstellen.

 

Kennismaking

We nodigen je daarna uit voor een persoonlijke kennismaking, waarin we de werkwijze van ZOSz uitgebreid uitleggen en alle vragen kunnen beantwoorden.

 

Diploma- en kwalificatiecheck

Ben je overtuigd, en wil je diensten gaan invullen? Dan volgt aansluitend de diploma- en kwalificatiecheck. Dit is een lijst van documenten die we willen inzien, om de bevoegdheid, bekwaamheid en zelfstandigheid van de zzp'er te controleren.


Kennismaking op locatie

De kennismaking vindt plaats bij ons op kantoor, in klein groepsverband (3 - 6 personen). Benieuwd wanneer je aan kan sluiten? Meld je aan via de mail!

 

Nieuwland Parc 73

3351 LJ  Papendrecht

Email: info@zosz.nl

Let op! Google Maps is niet altijd helemaal correct. Kun je het niet vinden? Bel ons dan even! 078-7514310